Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de Nederlands taal op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? Wij zoeken voor het team Juridisch een enthousiaste docent Recht.

  • Voor 0,45 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4.019 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Per 20-08-2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 januari 2019 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor de lessen Recht aan studenten van de opleiding Juridisch Administratieve Beroepen op mbo-niveau 4. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan overige activiteiten binnen de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Rechten aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo, een 2e graads lesbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen. Je hebt ervaring in het juridische werkveld, je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het beroep en je affiniteit met de doelgroep kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op het beroep en onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Ria Camps (manager team Juridisch): 06-45012715. Of stuur een e-mail aan r.camps@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten