Wil jij onze organisatie helpen succesvol te zijn? Weet je met jouw ervaring een team onderwijsprofessionals te inspireren? Wij zoeken voor het team Handhaving en Beveiliging een enthousiaste docent Handhaving, Toezicht en Veiligheid.

  • Voor 0,5 fte
  • Waardering: schaal LB, cao MBO (max. € 4.019 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Per 20 augustus 2018
  • tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Marterstraat, Nijmegen

Wat ga je doen?

Als docent HTV verzorg je de lessen voor de opleidingen Handhaving Toezicht en Veiligheid zoals: Buitengewoon Opsporingsambtenaar (basisbekwaamheid inclusief praktijk), Wettelijke kaders Publieke Vaardigheid 1 en 2, Bestuurlijk Handhaven. Kennis van domein 2 en 4 van de BOA strekt tot de aanbeveling. Het heeft onze voorkeur als je een bijdrage kunt leveren op het vakgebied van de Beveiliging en Drank en Horecawetgeving.

Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan diverse taken in het onderwijsteam, zoals o.a. studieloopbaanbegeleiding. Tevens lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten en vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding afgerond, of minimaal een andere hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing en minimaal 3 jaar relevante werkervaring (voorkeur met onderwijsbevoegdheid voor domein 1, 3 en 4).
Je hebt bij voorkeur ervaring in de wereld van politie, marechaussee of handhaving.
Met jouw enthousiasme ben je in staat om je lessen op een aantrekkelijke manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en een belangrijke schakel vormt in een resultaatverantwoordelijk team.

Over ROC Nijmegen?

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Over het team

Het team Handhaving en Beveiliging is een klein, zelfstandig onderwijsteam. Dat betekent o.a. dat teamleden flexibel zijn en altijd bereid om zaken van en voor elkaar te doen of over te nemen. De sfeer wordt gekenmerkt door hard werken, relativeringsvermogen en gevoel voor humor.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal LB, cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Wat meer weten over deze vacature?

Bel met Hein van den Hoek (teammanager Handhaving & Beveiliging): 06-22922269.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten