Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op het gebied van catering in de Facilitaire Dienstverlening op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste Onderwijsinstructeur Catering voor het team Facilitaire Dienstverlening.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: maximaal schaal 9 cao MBO (max. € 3610 bruto per maand)
  • Per 20 augustus 2018
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan Nijmegen

Wat ga je doen?

 Als Onderwijsinstructeur A catering ga je, op het gebied van voeding en restauratieve taken, praktijklessen verzorgen bij de opleiding Facilitaire Dienstverlening in de Eethoek. De Eethoek is het leerbedrijf waar onze studenten hun praktijkervaring opdoen onder professionele begeleiding. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en aan de activiteiten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau (bij voorkeur PTH) en je beschikt over pedagogisch-didactische kwaliteiten. Dankzij jouw werkervaring en affiniteit met de doelgroep weet je jouw kennis van de praktijk in de Eethoek over te brengen. Door jouw praktijkervaring ben je bekwaam in alle vaardigheden. Heb je affiniteit en ervaring met onderwijsvernieuwing en heb je gewerkt in de (bedrijfs)catering? Dan heb je een streepje voor.

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life. 

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal 9 volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (teammanager Facilitaire Dienstverlening en Toerisme & Recreatie):
06-19667757.

Solliciteren?

Reageer door voor 6 mei a.s. het sollicitatieformulier in te vullen en je CV en motivatiebrief bij te voegen.

Reactie en gesprekken?

Jij krijgt van ons voor 4 juni a.s. een reactie op je sollicitatie.
De gesprekken vinden plaats van dinsdag 29 mei tot en met woensdag 13 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten