Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven en voor een beroep in de zorg en/of welzijnssector? Ben jij die enthousiaste ondernemende docent die onze studenten helpt hun passie voor de zorg verder te ontwikkelen? ROC Nijmegen zoekt een Innovatieve Docent Verpleegkunde

  • Voor 0,7 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB CAO MBO (maximaal € 4019,-- bruto per maand voor een fulltime aanstelling)
  • Ingaand: 1-2-2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018
  • Locatie: Campusbaan

 
Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met organisaties en bedrijven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als docent Verpleegkunde verzorg je trainingen en lessen, zoals ziekteleer, anatomie, verliesverwerking, ouderenzorg en ontwikkelingspsychologie. Je helpt als studieloopbaanbegeleider studenten op weg naar een succesvolle toekomst. En je levert een actieve bijdrage aan de activiteiten binnen de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met werkervaring, bij voorkeur in de klinische zorg en/of wijkgerichte verpleegkundige zorg. Tevens beschik je over een BIG-registratie. Je hebt affiniteit met technologie in de zorg. Ervaring in de zorg is vereist, onderwijsbevoegdheid een pre. Je bent bereid de onderwijsbevoegdheid te behalen, indien je deze nog niet bezit. Je hebt affiniteit met de doelgroep en weet je coaching en begeleidingsvaardigheden daar goed op aan te sluiten. Je bent ondernemend, innovatief, wendbaar en communicatief vaardig. Je bent in staat om onderwijs op een aantrekkelijke wijze aan de doelgroep aan te bieden en je werkt graag samen met collega’s uit andere disciplines en andere organisaties.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Angela Rouwmaat (teammanager VP) : 06-45012695.

Solliciteren?

Reageer voor 18 december.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten