Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en ervaring op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Werktuigbouwkunde, Elektro en Installatietechniek (WEI) een enthousiaste Docent Werktuigbouwkunde

  • Voor 1,0 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB, cao MBO (max. € 4019 bruto per maand voor een fulltime aanstelling)
  • Ingaand: 1 februari 2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 februari 2019, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Technovium (Heyendaalseweg 98 Nijmegen)

Wat ga je doen?

Als docent Werktuigbouwkunde verzorg je het onderwijsleerproces voor de opleiding  Werktuigbouwkunde niveau 4 BOL, met als aandachtspunten lessen theorie, BPV-begeleiding en examinering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Ook begeleid je onze studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming (stage) en bezoek je iedere deelnemer in zijn of haar leerbedrijf. Je onderhoudt de contacten met de leerbedrijven in de branche.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een hbo-opleiding afgerond. Bij voorkeur heb je hierbij je onderwijsbevoegdheid ook gehaald. Je hebt ervaring met en kennis van werktuigbouwkunde. Dankzij jouw enthousiasme en je affiniteit met het vak weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden. Uiteraard volgens de visie op onderwijs van ons team. Ook ben je sterk in het coachen en begeleiden van groepen én individuele deelnemers. Verder vorm je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. Je bent een echte netwerker en kunt zo belangrijke contacten opbouwen en onderhouden in de branche.


Jouw kennis

Je hebt kennis van het programma CAD (Inventor of SolidWorks). Uiteraard weet je ook voldoende van constructieleer, mechanisatie, energie- en installatietechniek. Je hebt ook kennis van materialen- en gereedschappen. Daarnaast heb je ervaring in montage en onderhoud.

Je inzet op deze onderwerpen is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je hebt bij voorkeur werktuigkundige praktijkervaring maar ook als je recent afgestudeerd bent dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat bieden wij?

• Een salaris in schaal LB volgens de CAO MBO
• 13e maand (8,33%)
• Vakantiegeld (8%)
• Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
• Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Sanne Verhagen, tel. 06-45233192.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 14 december

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten