Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Detailhandel, een enthousiaste docent Loopbaan & Burgerschap.

  • Voor 0,2 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
  • Per zo spoedig mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-8-2018
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

 Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor de lessen Loopbaan & Burgerschap aan studenten van de opleidingen detailhandel op mbo-niveau 2, 3 en 4. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.  

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Geschiedenis afgerond of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo en aantoonbare kennis van het vakgebied. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Sebastiaan Roovers (manager team Detailhandel): 06- 29505939. Of stuur een e-mail aan s.roovers@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer voor 4 december.

De gesprekken worden gepland op 6 december.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten