Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Economie op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? voor de ‘time-out klas’ van de teams Financiële Beroepen en Detailhandel een enthousiaste ‘docent time-out klas’.

  •  Voor 0,6 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
  • Per 1-12-2017
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-8-2018
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als docent Economie begeleid je studenten in de time-out klas. De time-out klas is een voorziening voor studenten op niveau 2, 3 en 4 van de opleidingen financiële beroepen en detailhandel, die vanwege uiteenlopende (gedrags)problematiek tijdelijk niet in staat zijn om hun eigen, reguliere opleiding te volgen. In deze klas wordt de student uit het reguliere mbo onderwijs gehaald en krijgt hij intensieve, zowel vakinhoudelijke als persoonlijke begeleiding die in eerste instantie is gericht op terugkeer in de reguliere opleiding. De studenten zijn 5 dagen per week van 8.30 tot 12.30 uur bezig met werken aan hun eigen curriculum met een economisch profiel.  

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding Economie afgerond of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Belangrijk in deze functie is dat je pedagogisch zeer sterk bent en dat je uitdaging vindt in het bieden van individuele begeleiding aan studenten met diverse problematieken.

Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten, waarbij je reeds enige jaren ervaring hebt in het begeleiden van het genoemde type student. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren en motiveren, maar weet je hen ook op een juiste manier te begrenzen. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor de opleiding en je bent beschikbaar op 5 ochtenden per week van 8.30 tot 12.30 uur.  

Wat bieden wij?

  •  een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Fenneke Arends (manager team Financiële Beroepen): 06-36 46 17 50 of Sebastiaan Roovers (manager team Detailhandel): 06-29 50 59 39. Of stuur een e-mail aan f.arends@roc-nijmegen.nl of s.roovers@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 26 november.

De gesprekken worden gepland in week 48.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten