Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Entree-opleidingen een enthousiaste Docent Rekenen en Nederlands

  •  Voor 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao MBO (max. € 4019 bruto per maand)
  • Per 01-01-2018
  • Tijdelijke aanstelling tot 01-08-2018 

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Over Entree-opleidingen

Entree-opleidingen zijn speciale mbo-opleidingen voor jongeren van 16 tot 27 jaar die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben behaald.

Wat ga je doen?

Als docent Rekenen en Nederlands ga je zorg dragen voor het onderwijs bij de BOL Entree-opleidingen van ROC Nijmegen. Vanuit je vakgebied lever je daarnaast een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs. Enthousiast en communicatief ben je een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. Je ondersteunt studenten ook op het gebied van Studieloopbaanbegeleiding en Beroepspraktijkvorming en levert vanuit je vakgebied een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen van ons onderwijs.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op Hbo-niveau en je beschikt over pedagogisch-didactische kwaliteiten. Met jouw onderwijservaring en affiniteit met de doelgroep van de Entree-opleidingen ben je in staat om op een aantrekkelijke manier onderwijs te bieden. Daarnaast ben je studieloopbaanbegeleider om onze studenten op weg te helpen naar een succesvolle toekomst.

Wat bieden wij?

  •  Een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%) 
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Mieke van den Heuvel (Teammanager Entree-opleidingen): 06-44993938

Solliciteren?

Reageer voor 20 november.

 

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten