Wil jij onze organisatie helpen succesvol te zijn? Weet je met jouw ervaring als kritische auditor een continue bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze organisatie? Ga je samen met het team audit deze mooie uitdaging aan? 

ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste medewerker voor de directie Planning & Control in de rol van:

Auditor

 • 0,8 – 1,0 fte
 • Waardering: schaal 11
 • Cao MBO
 • Zo spoedig mogelijk
 • Aanstelling in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op verlenging
 • Locatie: Campusbaan 6, Nijmegen. 

Wat ga je doen?

Als auditor ga je vanuit een onafhankelijke houding de uitdaging aan om auditing binnen ROC Nijmegen naar een volgende fase te brengen. Hierbij willen we de audits meer risicogericht gaan insteken, de audits verbreden naar tevens de bedrijfsprocessen en staan specifieke thema-onderzoeken op de ontwikkelagenda. 

We zoeken een ervaren auditor die in staat is een proactieve bijdrage te leveren aan deze volgende fase.

Als auditor lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het auditbeleid alsmede de praktische inrichting van risicomanagement. Je voert audits uit op onderwijskwaliteit, bedrijfsvoering, processen of thema’s. Je zet waar nodig onderzoek op, formuleert probleemstelling en onderzoeksvragen en voert het onderzoek uit. De uitkomsten van audits weet je te vertalen in heldere rapportages met feitelijke bevindingen en voorzien van adviezen vanuit je natuurlijke adviesfunctie. Als auditor ben je analytisch en communicatief zeer sterk, je signaleert onderlinge verbanden en je beschrijft deze helder in rapportages. Mogelijk neem je deel aan multidisciplinaire trajecten en projecten op het gebied van de toegewezen beleidsterreinen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een hbo / academisch werk- en denkniveau, affiniteit met auditing en bij voorkeur ervaring met onderwijsorganisaties. Je hebt kennis rondom auditing en aantoonbare ervaring als auditor van onderwijs - en bedrijfsvoering thema’s. Bij voorkeur heb je ook ervaring met risicomanagement en de praktische implementatie hiervan. Je bent in staat kritisch te toetsen, scherp te analyseren en waardevol te adviseren vanuit de natuurlijke adviesfunctie. Werken vanuit een team past perfect bij je. Je bent sterk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?  

 • Een salaris in schaal 11 volgens de cao MBO
 • 13e maand (8,33%)
 • Vakantiegeld (8%)
 • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Over ROC Nijmegen 

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life. 

Meer weten over deze vacature?

 Neem contact op met Tanja Burgers-De Kort (managementassistente P&C), 024-890 4716.

Solliciteren?

Reageer voor 5 december.

 

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten