Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van de tandheelkunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste Docent Tandartsassistent.

  • Voor 0,6 fte
  • Waardering: maximaal schaal LB CAO MBO (max. € 4019,- bruto per maand bij een full time aanstelling)
  • Per 1 november 2017
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018
  • Locatie: Campusbaan Nijmegen 

Over ROC Nijmegen 

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life. 

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs binnen de opleidingengroep Assistenten in de Gezondheidszorg (AG). Dat wil zeggen bij de opleiding Tandartsassistent. Je wordt ingezet bij verschillende cursussen en trainingen. Je werkt nauw samen met je teamleden en begeleidt op basis van de onderwijsvisie van ROC Nijmegen de studenten tot start bekwaam beroepsbeoefenaar die voldoet aan de kwaliteitseisen en persoonlijke en maatschappelijke vaardigheden heeft ontwikkeld.

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op HBO of academisch niveau en je bent pedagogisch en didactisch bekwaam. Je beschikt over theoretische kennis en (recente) praktijkkennis van de tandheelkunde, bij voorkeur als tandarts. Ervaring in het (mbo) onderwijs is een pré. Je bent een echte teamplayer en vaardig in het coachen van groepen studenten. Je vindt het een uitdaging om het beste uit de student te halen waarbij vragen stellen belangrijker is dan vragen beantwoorden. Je bent enthousiast en communicatief en een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. Met jouw affiniteit met onze doelgroep ben je in staat om op een aantrekkelijke manier jouw functie uit te voeren.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal LB volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%) 
  • Vakantiegeld (8%) 
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten 
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel of mail Monique Leclercq (teammanager Assistenten Gezondheidszorg): (024) 890 4690 of m.leclercq@roc-nijmegen.nl 

Solliciteren?

Reageer voor 30 september.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten