Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op het gebied van facilitaire dienstverlening op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste Onderwijsinstructeur voor de leerbedrijven Facilitaire Dienst en Wasserij (onderdeel van team Facilitaire Dienstverlening) 

  • Voor 0,6 fte

  • Waardering: schaal 9 cao mbo (max. € 3.610 bruto per maand bij een normbetrekking)

  •  Per 1-9-2017
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-8-2018 met uitzicht op verlenging

  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als onderwijsinstructeur verzorg je praktijklessen in de wasserij voor studenten van de opleiding Leidinggevenden Facilitaire Dienstverlening (niveau 4). Tevens begeleid je de werkbegeleiders binnen onze Facilitaire Dienst en help je hen onze studenten te begeleiden en beoordelen. De 2e en 3e jaars studenten coach je bij hun eerste stappen als leidinggevende. Je begeleidt en stimuleert het leerproces van de studenten. Vanuit je vakgebied lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en aan de activiteiten van de opleiding. 

Wat moet je kunnen?

Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau en je beschikt over pedagogisch-didactische kwaliteiten. Het bezit van een onderwijsbevoegdheid, of bekwaamheid voor het lesgeven in het mbo, is een pré. Dankzij jouw recente en relevante werkervaring, affiniteit met de doelgroep en enthousiasme, weet je jouw kennis van de praktijk op een aantrekkelijke manier over te brengen en daarbij een optimaal pedagogisch/didactisch leerklimaat te creëren. Je bent communicatief sterk, waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s, medewerkers Facilitaire Dienst en medewerkers uit andere disciplines. Je vormt een belangrijke schakel in een resultaatverantwoordelijk team. 

Wat bieden wij? 

  • een salaris in schaal 9 volgens de cao mbo

  • 13e maand (8,33%)

  • vakantiegeld (8%)

  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten

  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (manager team Facilitaire Dienstverlening): 06-19667757. Of stuur een e-mail aan d.vanrooijen@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 20 augustus a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe. De gesprekken worden gepland in week 34.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten