Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Wiskunde en bij voorkeur Natuurkunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team dat het volwassenonderwijs verzorgt een enthousiaste Docent Wiskunde 1e graads, bij voorkeur i.c.m. 1e graads bevoegdheid Natuurkunde.

  • Voor 0,24 fte; een grotere aanstellingsomvang in de toekomst behoort tot de mogelijkheden.
  • Waardering: volgens docentschaal conform cao mbo
  • Per 28-08-2017
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Marterstraat te Nijmegen

Over VAVO

Bij het VAVO van ROC Nijmegen kunnen deelnemers certificaten of een heel diploma voor de mavo, de havo of het vwo behalen. Ze hebben de mogelijkheid om een compleet lespakket of maar enkele vakken te volgen. De VAVO-opleidingen worden gegeven op de locatie Marterstraat 45 in Nijmegen

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen Wiskunde aan eindexamengroepen mavo, havo en/of vwo. Je verzorgt de toetsing en houdt je bezig met alle werkzaamheden behorende bij de organisatie en het beheer van het vak Wiskunde. Je stelt voortgangrapportages op en neemt deel aan leerling besprekingen. Ook begeleid je de leerlingen en neem je actief deel aan teamtaken en bijeenkomsten.

Wat moet je kunnen?

Je bent 1e graads bevoegd docent Wiskunde en pedagogische en didactisch bekwaam. Je kunt gedifferentieerd lesgeven aan heterogene groepen en hebt ervaring in het lesgeven aan bovenbouw examengroepen. Uiteraard kun je omgaan met het tempo van een versnelde opleiding.

 Wat bieden wij?

  • een salaris volgens docentschaal conform cao mbo
  • een 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Pauline van der Meer (manager team VAVO): 06-22083877. Of stel je vragen per e-mail: p.vandermeer@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 20 augustus a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe. 

De gesprekken worden in dezelfde week gepland.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten