Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Zie jij het als een uitdaging om in een klein maar ambitieus team mee te werken aan ons nieuwe onderwijs? ROC Nijmegen (locatie Boxmeer) zoekt een Docent Nederlands.

  • Voor 0,9 – 1,0 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (maximaal € 4.019 euro bruto per maand)
  • Per 1 oktober 2017 of zoveel eerder als mogelijk
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Boxmeer

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Over De Maasvallei (Boxmeer) Trekt het jou aan om op een kleine onderwijslocatie in een zeer ambitieus team ons nieuwe onderwijs mee vorm te geven? En ben je iemand die, naast je lessen, ook graag een ondernemende bijdrage levert aan het team waar je deel van uitmaakt? Dan is deze vacature iets voor jou!

De Maasvallei is een relatief kleine onderwijslocatie. Dat betekent onder andere dat docenten flexibel zijn en een grote bereidheid hebben om zaken van en voor elkaar te doen of over te nemen. De sfeer wordt gekenmerkt door grote betrokkenheid, relativeringsvermogen en gevoel voor humor.

Wat ga je doen?

Als docent verzorg je de lessen Nederlands, hoofdzakelijk voor de opleidingen Particuliere Beveiliging en Veiligheid & Vakmanschap. Je bent digitaal vaardig en je hebt kennis van de beveiligingsmarkt. Je kunt omgaan met diversiteit in de klas en je speelt daarnaast een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs, waarbij je ondernemend en vakoverstijgend acteert. Je begeleidt studenten in het ontwikkelen van stagevaardigheden en je bent in staat de juiste begeleiding te bieden tijdens hun stage.

Wat moet je kunnen? Je hebt de lerarenopleiding Nederlands afgerond of een andere opleiding op hbo-niveau aangevuld met een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw ervaring in het vakonderwijs voor niveaugroepen en je affiniteit met de doelgroep kun je leerlingen inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • een 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Bram Zoetekouw (coördinator team Veiligheid): 06-40845092. 

Solliciteren?

Reageer voor 24 augustus

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct Solliciteren

Wij nemen je sollicitatie alleen in behandeling als je jouw CV en motivatiebrief toevoegt.
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw achternaam in
Invalid Input
Vul uw adres in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul in
Invalid Input
Wij nemen uw sollicitatie alleen in behandeling als u uw CV en motivatiebrief toevoegt.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een toelichting in
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten