Wil jij onze organisatie helpen succesvol te zijn? Weet je met jouw ervaring onderwijsprofessionals te inspireren? ROC Nijmegen zoekt voor de aansturing van de teams Verpleging, Verzorging en Maatschappelijke Zorg bij de directie Zorg, Welzijn, Sport en Uiterlijke Verzorging een enthousiaste en ervaren

Manager (m/v)

  • Voor 1,0 fte
  • Waardering: maximaal schaal 12, CAO MBO
  • Ingaand 1 december 2017
  • Tijdelijke aanstelling per 1-12-2017 met perspectief op onbepaalde tijd
  • Locatie Campusbaan

Wat ga je doen
Samen met je collega teammanager geef je, als leidende coalitie, onderwijskundig leiding aan de teams. Je stuurt daarbij in het bijzonder op verbinding tussen Onderwijs, Bedrijfsvoering en HRM. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het primaire proces van de opleidingen in samenwerking met het regionale werkveld. Ook ben je voorzitter van het tactisch overleg Zorg en Welzijn, waarin vertegenwoordigers vanuit de verschillende werkvelden participeren. In de rol van voorzitter werk je voortdurend aan de afstemming en de versteviging van de samenwerking met de werkvelden. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het (teamoverstijgende) directiebeleid en je bent lid van de onderwijsdirectie. Taken, verantwoordelijkheden en portefeuilles worden in afstemming met je collega teammanager overeengekomen en verdeeld.

Wat moet je kunnen?
Je hebt HBO / academisch werk- en denkniveau. Ook ben je een netwerker puur sang die thuis is in de wereld van Zorg én Welzijn. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en transities die plaatsvinden binnen de werkvelden. Je bent in staat “van buiten naar binnen” te denken en opleidingsvragen en innovaties in samenwerking met de onderwijsregisseur en de opleidingsteams te vertalen. Uiteraard heb je affiniteit met onderwijsorganisaties en bij voorkeur ook leidinggevende ervaring. Ook heb je zicht op ontwikkelingen in het veld van beroepsonderwijs- en volwasseneducatie en in de taak en doelstellingen van ROC Nijmegen als geheel. Je bent in staat jouw coachende en lerende stijl van leidinggeven aan te laten sluiten bij de sturing van professionals, hen verder te ontwikkelen en verbinding te bewerkstelligen. Je hebt kennis van en ervaring met bedrijfsvoering.
Tenslotte vinden we het belangrijk dat je kennis hebt van en ervaring met (onderwijskundige) digitaliseringsprocessen.

Over ROC Nijmegen
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 200 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met de werkvelden. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Over de directie Zorg, Welzijn, Sport en Uiterlijke Verzorging
De directie Zorg en Welzijn ontwikkelt zich als professionele leergemeenschap en bestaat in de kern uit 8 teams aangestuurd door een teammanager. De teams verzorgen met 300 professionals onderwijs aan zo’n 3300 studenten in de sectoren Zorg, Welzijn, Sport & Uiterlijke Verzorging. De teams worden ondersteund door specialisten op het gebied van Planning en Control en HRM. Verdere facilitering en ondersteuning wordt centraal aangestuurd door de directie Operations. De managers en de directeur vormen de onderwijskundig leidende coalitie van de onderwijsdirectie. De eindverantwoordelijkheid van de directie ligt bij de directeur.

Opleidingsteams Verpleging, Verzorging en Maatschappelijke Zorg
De 3 onderwijsteams verzorgen met 75 medewerkers het onderwijs ten behoeve van circa 1200 studenten. Een substantieel deel van de studenten volgt het onderwijs binnen de beroepsbegeleidende leerweg. Er wordt strategisch, tactisch en operationeel intensief samengewerkt met de instellingen waarvoor de studenten worden opgeleid.
De 3 taakvolwassen teams worden nu nog aangestuurd door 3 teammanagers, waarvan 2 managers met pensioen gaan.
Om responsief en adequaat in te kunnen spelen op de ontwikkelingen binnen Zorg en Welzijn en het onderwijs wordt de samenwerking tussen de teams geïntensiveerd. Dit proces zal worden ondersteund door de aansturing van de 3 teams door 2 teammanagers. Een onderwijsregisseur zal de onderwijsinnovatie in nauwe samenwerking met de teammanagers ondersteunen.

Wat bieden wij?

  • Een salaris in schaal 12 volgens de cao MBO
  • 13e maand (8,33%)
  • Vakantiegeld (8%)
  • Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?
Bel of mail met Albert Zeggelaar (directeur Zorg, Welzijn, Sport en Uiterlijke Verzorging), telefoon 0650243135, a.zeggelaar@roc-nijmegen.nl of met Richard Verweij (collega teammanager), telefoon 0645012705, r.verweij@roc-nijmegen.nl

Solliciteren?
Vul voor 3 juni 2017 onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.
Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De gesprekken zijn gepland op donderdag 22 juni 2017.
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en vindt plaats op maandag 3 juli 2017.

Direct Solliciteren

Wij nemen je sollicitatie alleen in behandeling als je jouw CV en motivatiebrief toevoegt.
Invalid Input
Vul uw naam in
Vul uw achternaam in
Invalid Input
Vul uw adres in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul in
Invalid Input
Wij nemen uw sollicitatie alleen in behandeling als u uw CV en motivatiebrief toevoegt.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een toelichting in
Geef aan dat u geen robot bent. (Hiermee voorkomen wij valse sollicitaties)
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten