Het Reisbureau geeft persoonlijk reisadvies

Heerlijk, een vakantie, een weekendje weg, een familie-uitje of een stedentrip. Maak van de voorbereiding op uw reis al een vakantie met Het Reisbureau. Het zoeken naar een mooie accommodatie, de juiste vlucht en het maken van een uitgebalanceerd dagprogramma op de plaats van bestemming kunt u namelijk aan ons uitbesteden. Kom naar Het Reisbureau, een van de leerbedrijven van ROC Nijmegen,  of maak een afspraak voor een reisadvies op maat! Ook voor het organiseren en uitvoeren van evenementen kunt u bij ons terecht.

Contact

Neem contact op met Elma Bucher of met Yvette ten Holder en we bekijken met u wat de mogelijkheden zijn.:

Elma en Yvette zijn praktijkmanager van Leerbedrijf Het Reisbureau

Samen organiseren

Het Reisbureau is het leerbedrijf van de opleiding Toerisme en Recreatie. In dit bedrijf leren onze studenten, onder deskundige begeleiding, uw reiswensen om te zetten in een concreet plan. Op maat gemaakt dus. Met dit gratis advies kunt  u zo naar een reisbureau om uw boeking te regelen.

Onze student-medewerkers organiseren tevens grote en kleine evenementen. Wilt u een feest organiseren, een lezing, seminar, familie/bedrijven dag, netwerkbijeenkomsten, een buurt-BBQ of een kinderfeest? Onze studenten denken en organiseren met u mee.

Graag vervullen onze studenten de rol van gastheer/gastvrouw bij uw evenement.

Kosteloos

De inzet van onze studenten is in principe kosteloos.

Openingstijden

Maandag  10.00  - 16.00 uur
Dinsdag  10.00 - 16.00 uur
 Woensdag  10.00 - 16.00 uur
 Donderdag  10.00 - 16.00 uur
 Vrijdag  10.00 - 13.00 uur

Tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten