Wij werken intensief en met overtuiging samen met externe partners. Om daarin efficiënt en effectief te handelen, ontplooien we verschillende activiteiten. Zo blijven we in contact met onze omgeving.

Loopbaancentrum

In ons Loopbaancentrum geven we studie- en loopbaanadvies.

Project Portfolio Management (PPM)

Het Project Portfolio Management coördineert de verschillende subsidiestromen binnen ROC Nijmegen. De projecten hebben tot doel onderwijsinhoudelijke innovatie binnen ROC Nijmegen te stimuleren en de rol van ROC Nijmegen in de (Eu)regio te verstevigen.

Internationalisering

In toenemende mate zijn Europa en de ons omringende landen een factor van belang. Activiteiten op het gebied van internationalisering vinden we belangrijk, zowel voor (en door) studenten als docenten.

Infocentrum

Medewerkers van ons Infocentrum helpen je bij specifieke vragen over opleidingen. Ze bieden ook een helpende hand bij vragen over studie- en beroep(skeuze).

ROC Plaza

In onze locatie aan de Nijmeegse Campusbaan vind je een mooie combinatie van onderwijs en bedrijfsleven. (Eigen) leerbedrijven en commerciële bedrijven komen op één plek samen: ROC Plaza.

 

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten