Thomas Val (24) student van de Cas Academie Nijmegen heeft maandag 17 juni in Oisterwijk de Cas Spijkers Academie Wisseltrofee gewonnen.

Daarnaast kreeg Thomas het prestigieuze Kreeftenmes uit handen van Cees Helder, eerste driesterrenchef van Nederland. De trofee staat, net als zijn naamgever, voor vakmanschap, gedrevenheid, inzet en liefde voor het koksvak.Thomas Val CSA

Absolute top

Cees Helder benadrukte dat alle genomineerden de genoemde kwaliteiten bezitten. Thomas, zo stelde hij, stijgt echter boven de anderen uit door zijn tomeloze energie, unieke stijl en enthousiasme. Daarnaast zei Helder te verwachten dat Thomas ‘’doorstoot naar de absolute culinaire top!’’ Een schitterend compliment natuurlijk.

De concurrentie was niet gering en bestond uit kandidaten die werden voorgedragen door de drie Cas Spijkers Academies die Nederland kent. Onnodig te zeggen dat we supertrots zijn op Thomas!

 

Ook koken bij de Cas Spijkers Academie?

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten