Per 1 september is de heer Edwin Verlangen door de Raad van Toezicht van ROPC Nijmegen benoemd tot lid van het College van Bestuur. Deze benoeming volgt op de benoeming van de heer Peter van Mulkom - eveneens per 1 september - tot voorzitter van het College van Bestuur. De door de benoeming van Peter van Mulkom ontstane vacature wordt hiermee ingevuld.

ErvaringEdwin Verlangen 2019

Edwin Verlangen is momenteel werkzaam bij Avans Hogeschool Breda, Den Bosch, Tilburg als directeur van de Academie voor Algemeen en Financieel Management. Deze academie is een van de grootste onderdelen van Avans Hogeschool. Tevens is Edwin bij Avans voorzittend directeur Expertisecentrum Sustainable Business. Bij ROC Eindhoven/Summa College heeft hij ervaring opgedaan in het mbo waar hij werkzaam is geweest als directeur HRM en als directeur Onderwijs, Kwaliteit & Studentzorg.

Benoeming

Door het vertrek van mevrouw Hanneke Berben als voorzitter per 1 september en de benoemingen van Peter van Mulkom en Edwin Verlangen is continuïteit in het College van Bestuur gewaarborgd. We hebben er alle vertrouwen in dat dit nieuwe College van Bestuur met deskundigheid en enthousiasme leiding zal geven aan onze organisatie.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten