Vandaag opent het Reisbureau, het nieuwste leerbedrijf van ROC Nijmegen.  In Het Reisbureau, een prachtig nieuwe simulatie-omgeving in ons gebouw aan de campusbaan, bereiden we onze studenten voor op de praktijk in de wereld van travel en hospitality.

Gratis reisadvies Het Reisbureau

Studenten van de opleiding Travel & Hospitality geven er hun klanten een reisadvies op maat. Gratis! Zowel over de vlucht, het vervoer, de accommodatie en het vermaak adviseren onze studenten op basis van de wensen van de klant. Met dit advies kan de klant vervolgens zélf of via een reisbureau  gaan boeken. Wie een opdracht heeft voor onze studenten draagt dus bij aan spannend en praktijkgericht onderwijs.

Evenementen en website

Naast het geven van reisadviezen organiseert Het Reisbureau ook evenementen, familiedagen en teamuitjes. Zie de webpagina van Het Reisbureau voor het aanbod, vragen en contact.

Leerbedrijven

Binnen ROC Nijmegen zijn verschillende leerbedrijven actief. Een leerbedrijf is een door studenten gerund bedrijf of een bedrijf, opgezet en begeleid door een van de opleidingen. In een leerbedrijf werken en leren studenten in een praktische en zeer realistische situatie. Zo oefenen zij tijdens hun opleiding eigenlijk al hun toekomstig beroep uit.

Meer info

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten