Woensdag 17 april vindt de jaarlijkse Fashionshow van de opleidingen Verkoper, Verkoopspecialist en Manager Retail  plaats. Circa 50 studenten van deze opleidingen, allen met het keuzevak Mode, showen die dag twee keer hun creatieve ideeën rond actuele modethema’s.

Thema’sFashionshow1

Studenten uit het eerste jaar laten tijdens de fashionshow hun visie zien op trendy thema’s: “The 90’s”,  “New Flower Power” en “Blow up”. Studenten uit het tweede jaar maken creaties door allerlei kledingstukken te recyclen, te mixen en te matchen, wat fantastische werken oplevert. Daarbij geven zij hun visie op glamour en bootcamp. De derdejaars showen hun eigen collectie in eigen en zeer gevarieerde modestijlen.

Voorbereiding

Momenteel zijn de studenten keihard aan het werk om ook dit jaar weer prachtige kledingstukken te laten zien! Tevens volgen ze workshops om tijdens de Fashionshow op de catwalk  te schitteren. Beelden van studenten van de opleiding Mediavormgeving dragen bij aan de smaakvolle styling van de show.

Kaartverkoop en data

  • Woensdag 17 april zijn er twee shows: 19.00 uur en 21.00 uur. Plaats: Campusbaan 6, Nijmegen.
  • Kaarten kosten € 7,50. Reserveren kan per e-mail: fashionshow@roc-nijmegen.nl
  • Het is tevens mogelijk een VIP-arrangement te reserveren: diner, een gereserveerde VIP-plaats en een drankje na afloop. Prijs: € 32,50. Reserveren per mail: fashionshow@roc-nijmegen.nl

Over de opleidingen

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten