Op zondag 18 november lopen ook dit jaar weer zo’n 2500 lopers in teamverband de vijftien kilometer van de Zevenheuvelenloop, de zogenaamde Bedrijvenloop. Lopers die allemaal ontvangen en gecaterd worden door 60 van onze studenten Facilitaire Dienstverlening, onder leiding van vier studenten die al twee maanden met de voorbereidingen bezig zijn. Daarnaast houden nog zes van onze studenten zich bezig met de beveiliging.

MegaklusFACILITAIR02


De deelnemers aan de Bedrijvenloop worden voor aanvang van de Zevenheuvelenloop ontvangen op ons ROC waar ze zich om kunnen kleden, iets kunnen drinken en zelfs kunnen ontbijten. Na afloop van de vijftien kilometer keren ze hier vervolgens weer terug. Voor onze studenten Facilitaire Dienstverlening betekent dit een enorme cateringopdracht, want er moeten 1200 broodjes, 950 soepjes, 1100 kopjes koffie en 1100 drankjes verzorgd worden!

Sportief
Onze studenten zetten niet alleen hun beste beentje voor op organisatorisch gebied, maar ook op sportief gebied. Op zaterdag 17 november lopen 130 eerstejaars studenten Sport en Bewegen mee met de nachtloop van zeven kilometer. Er lopen nog eens 150 ROC-deelnemers, zowel studenten als medewerkers, mee met de vijftien kilometer op zondag 18 november.

Wij wensen iedereen die dit jaar de Bedrijvenlopers gaan ontvangen of de zeven heuvelen gaan bedwingen heel veel succes!

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten