Het Samenwerkingsverband Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) heeft Bureau Toezicht en Handhaving van de gemeente Nijmegen uitgeroepen tot beste  leerbedrijf 2018 in de sector Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid.

Beveiliging

Nominatie

Bureau Toezicht en Handhaving is voor ROC Nijmegen een belangrijke partner. Onze studenten van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid, een onze topopleidingen uit de MBO Keuzegids 2018,  lopen er stage en krijgen er goede begeleiding. De kwaliteit van die begeleiding was voor ons een belangrijke reden om dit bedrijf te nomineren voor de prijs. We zijn er trots op dat SBB die nominatie heeft overgenomen!

Beste van Nederland?

Hiermee hoort Bureau Toezicht en Handhaving dus bij de beste 8 leerbedrijven van Nederland. En gaat in de landelijke verkiezing een gooi doen naar de titel beste leerwerkbedrijf van Nederland. Dat wordt wachten tot 19 november. Dan vindt in Apeldoorn het ambassadeursgala plaats en wordt het beste leerwerkbedrijf van Nederland gekozen. Wij wensen de medewerkers van Toezicht en Handhaving alle succes in het vervolg van de wedstrijd!

Meer info

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten