Wil je de BOL-opleiding Maatschappelijke Zorg doen, maar liefst ook meteen in de praktijk aan de slag? Kies dan voor de nieuwe praktijkleerroute Maatschappelijke Zorg. Je werkt 15 uur per week in woongroep De Winckelsteegh van Pluryn en volgt daar ook de lessen. Durf jij het aan? Meteen het diepe in?  

Kennismaken met alle mogelijkheden

“De mensen die we begeleiden zijn puur en eerlijk. Ze houden je een spiegel voor: als jij niet lekker in je vel zit, zie je dat in hen terug. En de cliëntengroepen op Plurynlocatie De Winckelsteegh zijn heel divers. De Praktijkleerroute is een hartstikke leuke manier om kennis te maken met alle mogelijkheden.”
 
Dat zegt Laura Onderwater (22). In 2015 rondde ze haar opleiding Maatschappelijke Zorg op niveau 4 af. “Ik liep stage bij een woongroep op De Winckelsteegh in Nijmegen. Nadat ik geslaagd was, kon ik er meteen blijven werken!”

Vanuit de praktijk

Je  diploma is gelijk aan het diploma BOL Maatschappelijke Zorg niveau 3 of niveau 4 dat je via de ‘gewone route’ kunt halen. Alleen is de leerroute anders. In de praktijkleerroute wordt je begeleid door een werkplekbegeleider. Vragen vanuit de praktijk zullen deels de inhoud bepalen van de opleiding.

Meer weten?

Lees de document vacaturetekst en het artikel op de website van Pluryn.
En kom maandag 18 juni tussen 18.00 en 20.00 uur naar de (algemene) Infoavond van ROC Nijmegen.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten