Vandaag start officieel het Practoraat Tech@doptie Zorg & Technologie. Het practoraat is onderdeel van het project Tech@doptie, een samenwerking tussen onderwijs-, zorginstellingen en overheid.

Deze feestelijke happening vindt vanmiddag plaats bij De Kookplaats in Arnhem. Daar zullen genodigden, belangstellenden, studenten en medewerkers van het practoraat en het project Tech@adoptie gezamenlijk de aftrap geven van het practoraat.

Peter van Mulkom (College van Bestuur) zal kort toelichten waarom ROC Nijmegen en Rijn IJssel samen voor dit project hebben gekozen. Jorick Scheerens van Practoraten.nl neemt bezoekers mee in de ontwikkelingen binnen het mbo. Practor Tech@doptie Sjors Groeneveld zal inhoudelijk ingaan op de doelstellingen en activiteiten van het practoraat.

TechadoptieVanmorgen gingen 50 studenten van de opleidingen Techniek, Zorg, Welzijn en Human Technology samen aan de slag om een oplossing te bedenken voor twee praktijkproblemen uit de zorg. De probleemstellingen zijn ingebracht door cliënten van de zorginstellingen Siza en Dichterbij. Tijdens de startbijeenkomst zullen de drie beste ideeën gepresenteerd worden.

Vragen?

info@techadoptie.nl

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten