Ervaar hoe logistiek werkt tijdens Start Moving, hét logistiekevent voor studenten. Op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 16.00 uur laten we je graag zien wat de sector logistiek voor je te bieden heeft en welke scholingsmogelijkheden er zijn. Volg masterclasses, bekijk demonstraties en doe mee aan verschillende activiteiten. Kom langs bij onze logistieke opleidingen op het Start Moving Plein. Naast de activiteiten op het plein openen negen bedrijven hun deuren waaronder UTS Verkroost, Banken Champignons en Verploegen Logistics. Ieder bedrijf organiseert rondleidingen maar ook uitdagende challenges en masterclasses. Samen met de bedrijven laten we je graag zien hoe mooi het vak logistiek kan zijn!

Drones in de logistiek

Wie denkt aan logistiek denkt al gauw aan vrachtwagenchauffers en orderpickers. Maar logistiek is veel breder dan dat. Tegenwoordig worden de meest technische snufjes ingezet om een product van A naar B te krijgen, bv. drones. Op 2 juni kun je kennismaken met alle nieuwe ontwikkelingen en maak je als bezoeker aan het event ook kans kans op het winnen van een professionele drone.

Challenges

Tijdens het evenement Start Moving kun je ook aan challenges meedoen. Zo kunnen bezoekers bij onze stand proberen een speciaal parcours met een heftruck af te leggen. Bij Banken Champignons kun je meedoen aan ‘Beat the Machine’, waarbij je moet proberen sneller te werken dan de machines daar. Of kies voor het bijwonen van een demo waar iemand pakketjes kan bezorgen met drones. Daarnaast kun je verschillende masterclasses bezoeken en zullen bedrijven als Scania en Volvo natuurlijk ook hun mooiste trucks showen waar je ook een kijkje in kan komen nemen. 

Programma

Op 2 juni, tussen 10:00 en 16:00 uur vindt het evenement plaats op Bijsterhuizen. Vanaf Palkerplein, Nijmegen, wordt duidelijk aangegeven hoe je bij het event komt. De entree is gratis. Dus geen reden om niet te komen! Uiteraard zijn ouders, kennissen en familieleden ook van harte welkom. 

Start Moving timetable Dag van de Logistiek

Meer informatie

 

 

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten