Gisteren ondertekenden Folkert Potze, namens ROC Nijmegen, en Bart Ebben, namens Handelsonderneming Bart Ebben B.V., een intentieverklaring wat tevens het startsein is voor een verdere samenwerking tussen de twee partijen. Het doel van deze samenwerking is om studenten van onze Entree-opleiding Assistent Mobiliteitsbranche aan een ARN-auto te laten werken. ARN staat voor Auto Recycling Nederland en betekent dat onderdelen van een auto hergebruikt worden. Entree-studenten demonteren onderdelen tijdens de praktijkles volgens een aangeleverde demontagelijst door Handelsonderneming Bart Ebben B.V.

Beroepsvaardigheden ontwikkelen

Inge van Oorsouw, teammanager Entree-opleidingen Mobiliteitsbranche: “De samenwerking helpt onze studenten hun beroepsvaardigheden verder te ontwikkelen. Ze leren zo in de praktijk met up-to-date auto's, onderdelen en materialen, en werken steeds met verschillende merken en modellen van auto's. We zijn heel blij met deze samenwerking welke ten goede komt aan onze studenten.”

Handelsonderneming Bart Ebben B.V. is een grote leverancier van gebruikte auto-onderdelen en zij stelt maandelijks een ARN-auto beschikbaar.  Studenten demonteren onderdelen die worden toegevoegd aan het aanbod en voorraad.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Bart Ebben

Bart Ebben, rechts met groen shirt, bij de ondertekening samen met Piet Huibers en studenten van onze Entree-opleiding.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten