Vandaag is bekend geworden dat 15 van onze studenten Technisch Specialist en Media Vormgever de AMT Pitstop Challenge hebben gewonnen! De opdracht van het Autotechniek vakblad AMT was om net zoals bij Max Verstappen een setje banden zo snel mogelijk te verwisselen en dit zo origineel mogelijk te filmen. En dat is ons team gelukt! Ze hebben alles uit de kast gehaald om deze mooie video te produceren. Ze zijn de unanieme winnaar van de challenge en mogen nu met het hele team naar de WK Superbikes in Assen in april 2018. Daarnaast maken ze ook nog kans op vier kaarten voor de Formule 1 in Spa-Francorchamps in 2018.

In de video zie je 'Rookie of the Year' Gijsje Hendriks haar Honda Jazz als een Formule 1-auto de pitstraat binnenrijden. Na 24 rondes zijn de banden van haar Honda Jazz versleten en moet ze een nieuw setje banden hebben. De studenten van het pitstraat team hadden haar nog niet verwacht en springen uit hun stoel. Hoe het verder gaat? Bekijk de video hieronder:

 

 Meer informatie

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten