Voor de 6e keer heeft de Nijmeegse Ronde Tafel 106 een spinning marathon georganiseerd. Dit jaar was dat in samenwerking met studenten van ROC Nijmegen

 MG 9132

Naast het neerzetten van een sportieve prestatie en het hebben van een leuke middag stond een goed doel centraal. Dit jaar was dat Hospice Bethlehem Die instelling verleent zorg aan mensen voor wie thuis sterven niet wenselijk of mogelijk is. Bethlehem streeft ernaar het dagelijkse leven van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Tijdens de Marathon konden deelnemers plezier beleven aan o.a. een spinning-sessie, sportmassage en een gezonde maaltijd. Niet alleen het goede doel was mooi aan dit evenement maar ook hoe vier studenten van Facilitair Leidinggevende (BOL niveau 4) hier alle touwtjes in handen hadden. Ook studenten van de opleidingen Leidinggevende Leisure & Hospitality, Coördinator Beveiliging en Marketing en Communicatie hielpen mee om dit evenement tot een succes te maken. 

Bekijk de aftermovie van de Spinning Marathon Nijmegen.

Meer informatie

- Spinning Marathon

Ronde Tafel 106 

ROC Nijmegen

Hospice Bethlehem

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten