Thessa van Leth, studente bij Financiële Beroepen en MBO Ambassadeur van ROC Nijmegen, strijdt met 38 andere MBO Ambassadeurs om de landelijke titel.

Ben je net als wij trots op Thessa en wil jij dat zij een jaar lang landelijk alle mbo-studenten en het mbo vertegenwoordigt? Stem dan nu op haar. Heel simpel en zo gedaan; doen dus!

Let op: je krijgt een bevestigingsmail vanuit ditismbo.nl. In deze mail maak je je stem definitief door op een link te klikken. Bij een hotmailadres kan het zijn dat de bevestigingsmail in de junk-mail komt!

Thessa in beeld

Bekijk hieronder de film van Thessa en volg haar op Facebook! @thessarocnijmegen

Wat zijn Ambassadeurs?

Ambassadeurs zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. We kijken verder dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen ambassadeur die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Online stemmen

Iedereen kan via deze site stemmen op zijn/haar favoriete ambassadeur. Dat kan vanaf begin september tot begin november. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de eindbeoordeling.

Jury beoordeling

Alle ambassadeurs hebben voorafgaand aan het gala drie speeddates gehad met een vakjury die bestaat uit een vertegenwoordiger uit het bedrijfsleven, de leraar van het jaar 2016 en de landelijke ambassadeur mbo van 2016. Die juryleden hebben ook een beoordeling gegeven. Die beoordeling telt voor 50% mee voor de top 10.

Op het gala

Uit de tien ambassadeurs met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury de top drie. Deze top drie presenteert zich op 23 november 2017 tijdens het Dit is mbo gala. De jury let op presentatie, performance, uitstraling en overtuigingskracht.

Wildcard

Dit is mbo kiest uit de ambassadeurs die de top tien niet hebben gehaald nog één wildcardwinnaar. Hij of zij krijgt zo alsnog de kans om zich te presenteren op het podium en landelijk ambassadeur mbo 2017 te worden.

Prijs

De winnaar is een jaar lang landelijke ambassadeur voor het mbo. Dit betekent dat hij of zij in dit jaar een aantal keer het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Daarnaast ontvangt de winnaar een speciale award en een geldprijs van €2500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten