Jarige Cas Spijkers Academie gestart

Maandag was de opening van het schooljaar van onze Cas Spijkers Academie. Dit jaar voor het eerst op de locatie Campusbaan. De academie verhuisde in de zomervakantie van Boxmeer naar Nijmegen.

15 nieuwe studenten en 12 ouderejaars delen de keukens en Het Restaurant met de studenten van onze andere horeca-opleidingen. De eerstejaars waren met hun ouders en leermeesters aanwezig en kregen hun eerste gastles patisserie van Bart de Gans van het Nederlands Patisserie Team. De ouderejaars verzorgden de hapjes, zeg maar kunstwerkjes, voor alle aanwezigen. Studenten van de opleiding Manager/Ondernemer Horeca zorgden voor een gastvrij onthaal en voor alle drankjes.

Een mooie en heerlijke start van een jubileumjaar; de academie bestaat 10 jaar!

Voor €25 een topdiner!

Wil jij je ook een keer culinair laten verrassen door onze topkoks in spé? Kom dan op een maandagavond eten in Het Restaurant op de Campusbaan 6 in Nijmegen. Kijk voor de data op de facebookpagina van Het Restaurant ROC Nijmegen of de facebookpagina van de Cas Spijkers Academie Nijmegen. De eerste mogelijkheid is op 25 september a.s.

De prijs per couvert is € 25 (excl. consumpties), aanvang 18.00 uur. Aanmelden kan per mail via hetrestaurant@roc-nijmegen.nl

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten