Waar ben jij trots op in jouw opleiding of in je werk bij ROC Nijmegen? Door dit met een mooie foto te laten zien op Instagram en te taggen met #rocnijmegen en #fototrots, konden studenten en medewerkers in mei meedoen met de fotowedstrijd van ROC Nijmegen.

We hebben hele leuke foto’s voorbij zien komen, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

En de winnaar is...

Demi, studente Pedagogisch Werk, en haar klasgenoten presenteerden tijdens het Festival van de Ontwikkeling van hun opleiding een speciale muziekvideo om te laten zien wat ze dit jaar allemaal hebben gedaan en geleerd. Een superleuk idee en zeker iets om trots op te zijn.

Dat vond de jury ook. Demi en haar studiegenoten laten het resultaat zien in de foto, serieus en enthousiast tegelijk, aldus de jury. Een mooie en originele manier om te laten zien waar je trots op bent. Daarom winnen Demi en haar klasgenoten de bioscoopbon t.w.v. 50 euro. Van harte gefeliciteerd, Demi!

Winnende instagramfoto

Demi winnende foto Instagram fotowedstrijd ROC Nijmegen

Volg ons op Instagram ROC Nijmegen!

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten