Woensdag 3 mei hebben de eerstejaars studenten Pedagogisch Werk het ‘Festival van de ontwikkeling’ verzorgd. Tijdens dit festival hebben zij hun ontwikkeling van het afgelopen schooljaar gepresenteerd aan ouders, stage-begeleiders,  vrienden, familie, medestudenten en docenten. De studenten mochten zelf kiezen op welke manier zij hun presentatie gingen houden. De creativiteit was groot. En er is hard gewerkt om alles zo mooi en goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Van stop-motion film tot collage en van groeiladder tot zeepkist-oratie.

Persoonlijke doelenPW3

We begonnen de dag met een ‘’bordsessie’’. Te beantwoorden vraag: hoe staat ieder er voor en welke persoonlijke doelen heeft elke student? Na de sessie ging elke student gericht aan de slag met een zelfgekozen doel. Leuk om te doen. Het gaat bij zo’n opdracht immers om jou. Op donderdag hebben alle studenten aansluitend een groeigesprek gehad. Zo’n groeigesprek voer je met klasgenoten en twee docenten. Het gaat over je ontwikkeling en je leerdoelen voor de komende tijd. Dit gesprek is van grote belang voor je verdere ontwikkeling op het gebied van leren.  Doe jij volgend jaar ook mee?

Meer info

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten