Op woensdag 12 april is de jaarlijkse Fashionshow van onze Retail-opleidingen (Fashion Sales en Manager Retail). Dit jaar is de 16e editie. Alle 45 studenten van deze opleidingen showen hun eigen creaties. Het overkoepelende thema Feel the Freedom of Fashion! en actuele deelthema’s leveren verassende creatieve ideeën op. Feel free om te komen kijken en je te laten verbazen!

Inspiratie

Eerstejaars studenten werken met het thema Art and Fashion. Zij lieten zich voor hun kledingstukken inspireren door verschillende schilderijen en kunststromingen. Studenten uit het tweede studiejaar maken met stofstalen outfits binnen het thema ‘patchwork’. ‘Stadsnomade’ is hun tweede thema. Op basis daarvan recyclen ze jassen, geïnspireerd op het leven in de stad als nomade. Studenten uit het derde jaar (hun eindexamenjaar) showen hun eigen collectie. Elke collectie weerspiegelt een stuk identiteit en veel creativiteit van de betreffende student. 

Alle studenten zijn druk aan de slag om er ook dit jaar weer prachtige kledingstukken te laten zien! Daarnaast volgen ze workshops om op de catwalk te kunnen schitteren.

Kom ook

Kom ook op woensdagavond 12 april naar onze Fashion Show op locatie Campusbaan! Er zijn twee shows: om 19.00 uur en 21.00 uur. Kaarten reserveer je per e-mail: fashionshow@roc-nijmegen.nl. Je betaalt € 9,00 per kaart. Studenten van ROC Nijmegen betalen € 5,00 voor de show van 19.00 uur.

Be a VIP!

Je kunt ook als VIP de Fashionshow bijwonen! Je wordt dan om 17.30 uur met een glaasje bubbels ontvangen in Het Restaurant op de Campusbaan. Je geniet daar van een 3 gangen diner. Vervolgens neem je plaats op gereserveerde VIP-plaatsen voor aan de catwalk. Na afloop van de wervelende show ga je nagenieten met een drankje bij Het Café. 
Deze complete belevenis kost €34,50 pp. Stuur een mail naar fashion@roc-nijmegen.nl voor meer informatie.

Meer informatie

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten