Bij de wedstrijden voor de Nationale Toerisme Bokaal hebben twee studenten, Daphne van 't Hullenaar en Chloe Berendsen, de gouden en bronzen medaille mee naar huis mogen nemen! De Nationale Toerisme Bokaal is een landelijke wedstrijd voor studenten van Toerisme-opleidingen en vond plaats in Leerhotel ’t Klooster in Amersfoort. ROC Nijmegen werd door 5 studenten vertegenwoordigd. In de categorie Reizen door Daphne van ’t Hullenaar en Iris Janssen, in de categorie Front Office door Latifah Dalhuysen en Chloe Berendsen en in de categorie Recreatie door Georgino Paesch.

De studenten moesten samenwerken in teams met studenten van andere scholen een opdracht uitvoeren die past bij hun opleiding. De studenten van de opleiding Reizen presenteerden een rondreis. Studenten van Front Office moesten een boekingsgesprek uitvoeren waarbij acteurs kwamen inchecken en de Recreatie-studenten presenteerden een animatieprogramma.

Twee medailles

Na twee lange en spannende dagen gingen de studenten van ROC Nijmegen met twee medailles terug naar huis! Daphne van ’t Hullenaar en haar team hadden met hun prachtige presentatie een bronzen medaille gewonnen. De presentatie was zelfs compleet met website over een rondreis door de USA! Chloe Berendsen en en haar teamgenoot hadden dusdanig indruk gemaakt op de jury door kalm en vriendelijk te handelen dat ze een gouden medaille in ontvangst mochten nemen. Een prachtige prestatie van onze studenten waar we natuurlijk hartstikke trots op zijn!

Daphne en Chloe

Meer informatie

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten