Donderdag 9 maart bracht Jeroen Dijsselbloem een bezoek aan ROC Nijmegen. Hij werd in onze vestiging Campusbaan geknipt door studente Sanne van Dinteren van de kappersopleiding. Aansluitend ging hij in debat met een groep studenten van de opleiding Financiële Beroepen.

Dijsselbloem en Sanne

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem is minister van Financiën, voorzitter van de Eurogroep en derde op de kandidatenlijst van de PvdA bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. Voor zijn ministerschap was Dijsselbloem twaalf jaar Tweede Kamerlid voor de PvdA. Als ‘Gelders’ Kamerlid (hij woont in Wageningen) kwam hij vaak op werkbezoek in Nijmegen.

In gesprek met studenten

Dijsselbloem ging een uur lang in gesprek met studenten van ROC Nijmegen en beantwoordde al hun vragen. De minister gaf heldere uitleg over wat er zou gebeuren als een land failliet of uit de euro gaat. De vragen over lesgeld en het leenstelsel voor mbo-studenten vond hij lastiger te beantwoorden.

Aan het eind mocht Dijsselbloem ook vragen aan de studenten stellen. Zijn vraag: “Ervaren jullie het roc als te groot?” werd door studenten van verschillende opleidingen eensgezind ontkend. Aan het eind mochten de studenten met de minister op de foto. Daar werd enthousiast gebruik van gemaakt.

Dijsselbloem in gesprek met studenten

 

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten