De afdeling Elektrotechniek gaat op excursie naar de Interkama-beurs in Hannover. Op de Hannover Messe 2011 vind je dan de allernieuwste snufjes op het gebied van automatisering, energietechniek en elektrotechniek. Dus een must voor alle elektrostudenten!

Programma

Op de eerste studiedag  is er een werkbezoek aan de elektroafdeling van een Berufskolleg (een soort ROC), te Essen. De groep neemt samen een kijkje in de keuken van onze buren. Uiteraard is er gelegenheid om even nog de stad Essen te bewonderen. Daarna wordt de reis voortgezet naar Hameln, een stadje op 40 kilometer van Hannover om te overnachten.

De tweede dag is het bezoek aan de Interkama-beurs op de Hannover Messe.

2801_fullsize_468x60_gb

Hier kan iedereen naar eigen wens rondneuzen en zich laten inspireren door de nieuwste snufjes op het technisch vakgebied. De volgende dag keert de groep terug naar Nijmegen.

Voor wie?

De excursie is bedoeld voor studenten Elektrotechniek van ROC Nijmegen. Het aantal plaatsen voor deze excursie is beperkt. Bovendien krijgen vierdejaars studenten voorrang, omdat dit hun afsluitende excursie is. De plaatsen die overblijven zijn bedoeld voor derde- en tweedejaars studenten, naar volgorde aanmelding. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Aanmelden kan bij Paul Marcelis.

Subsidie

Dankzij aanzienlijke steun door het project Ler(n)ende Euregio kan deze excursie met slechts een beperkte extra bijdrage van de student gerealiseerd worden.

Meer informatie

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten