Op basis van het advies van de commissie-Leijnse heeft de minister van Onderwijs gisteren, 29 januari 2019, een besluit genomen. Dat houdt in dat een aantal MBO-opleidingen, waaronder Mediavormgever, het aantal ingeschreven studenten per 1 oktober 2019 dient te bevriezen op het aantal per 1 oktober 2017.

Dit betekent dat er vanaf vandaag, 30 januari 2019, niet meer kan worden ingeschreven voor de opleiding Mediavormgever. Mocht je jezelf onlangs hebben aangemeld en is er al een intakegesprek met je gepland gaat dit gesprek helaas niet door. Je krijgt hierover nog persoonlijk bericht. We plaatsen je op een wachtlijst en roepen je op wanneer er weer plaats is. We raden je dus aan om je zo spoedig mogelijk voor een andere opleiding aan te melden.

Wij vinden het jammer dat dit bericht je zo laat bereikt. We begrijpen je teleurstelling als dit jou treft. Zoals je hopelijk begrijpt kunnen wij hier tot onze spijt niets veranderen aan een besluit van de minister. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een andere opleiding dan staat ons Infocentrum iedere werkdag voor je klaar van 09:00 uur tot 13:00 uur. 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten