De gemeente Nijmegen heeft het voortouw in het opstellen van het manifest 'Wij zijn Open en Weerbaar Nijmegen' als antwoord op de ontwikkelingen in de digitale wereld en de gevolgen ervan voor haar inwoners. In deze verklaring worden standpunten ingenomen hoe bedrijven, organisaties en instellingen in Nijmegen en omstreken omgaan met persoonsgegevens en de bescherming hiervan. Ook zijn er afspraken gemaakt hoe de organisaties deze standpunten gaan uitwerken.

ROC Nijmegen vindt het manifest een zeer positieve ontwikkeling. Gisteren, 29 januari 2019, heeft Hanneke Berben namens ons ROC de verklaring daarom ondertekend, samen met andere organisaties. Wij kunnen ons erg goed vinden in de belangrijkste standpunten van dit manifest, die aansluiten op ons beleid om te zoeken naar een juiste balans tussen het beschermen en gebruiken van persoonsgegevens.

Wil je meer weten hoe ROC Nijmegen omgaat met persoonsgegevens? Die kun je hier vinden.  Het manifest is hier te lezen. 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten