Gisteren vond de jaarlijkse wedstrijd Verkoper van het jaar plaats. Na de halve finale (waaraan 11 van onze eerstejaarsstudenten Detailhandel van alle opleidingsniveau’s deelnamen) streden vier overgebleven studenten om de eerste plek in de finale. Na een spannende strijd koos de vakjury Niels als winnaar.

Niels loopt stage bij van Neerven Sport in Boxmeer. Hij verkocht tijdens de wedstrijd een rugzak met accessoires uit ‘zijn’ winkel. Bij de finale viel hij op door heel goed in te spelen op de wensen van zijn klant en met een twist aan het gesprek wist hij ook bijproducten te verkopen.

Jay eindigde als tweede, Siebrand als derde en Nina als vierde. Ook van jullie een knappe prestatie!

Op jacht naar de Euregionale titel

Niels neemt samen met Jay en Siebrand in november deel aan de Euregionale verkoopwedstrijd. Die verkoopwedstrijd is onderdeel van de euregionale activiteiten waaraan een aantal roc's (waaronder ROC Nijmegen) en Berufskollegs in de grensstreek deelnemen. Veel succes, jongens, en neem de titel mit nach hause!

Verkoper van het jaar 2017 nummers 1 4 ROC Nijmegen       Verkoper van het jaar 2017 ROC Nijmegen

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten