Onze fotowedstrijd is begonnen! Waar ben jij trots op in jouw opleiding of in je werk bij ROC Nijmegen? Wij vragen studenten en medewerkers dit te verbeelden via een mooie instagramfoto en met ons te delen. De mooiste en origineelste foto wint een bioscoopbon t.w.v. 50 euro.

Jouw foto laat zien waar jij trots op bent binnen jouw opleiding of werk bij ROC Nijmegen. Dat kan een project zijn waarmee je bezig bent, iets dat je hebt gemaakt, een stage die je loopt, of iets anders dat je hebt bereikt. Vertel bij de foto wat jij hebt gedaan en waarom je daar trots op bent. Doe mee en win een bioscoopbon t.w.v. 50 euro!

Spelregels

  1. Elke student of medewerker van ROC Nijmegen met een open instagram-account kan meedoen (behalve de jury)
  2. Tag ons in je post #rocnijmegen #fototrots, en tag eventuele medestudenten of collega’s als je daarmee hebt samengewerkt. Wij re-posten op ons instagramkanaal.
  3. Alleen nieuwe en recente posts.
  4. Meedoen kan t/m 31 mei.
  5. Like je favoriete foto/verhaal om te stemmen op de beste foto. Uit de top 3 kiest de jury in juni een winnaar.
  6. De winnende foto wordt aangekondigd met naam en foto op het instagram-account van ROC Nijmegen in de tweede week van mei. De prijs wordt persoonlijk overhandigd aan de winnaar.

Houd je camera/telefoon in de aanslag! Succes!

Naar Instagram van ROC Nijmegen.

ROCNijmegenfototrots
#rocnijmegen #fototrots

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten