Uitblinker2017 ROCNijmegen2

Thessa van Leth, derdejaars studente van de opleiding Financieel Bedrijfsadministrateur, is gekozen tot onze Uitblinker van het komende schooljaar. Ze volgt in september Nina Rietdijk op. Thessa is sinds dit schooljaar ambassadeur van haar opleiding en heeft dus al meerdere keren haar opleiding, ons roc en mbo'ers in het algemeen vertegenwoordigd.

‘Mbo'ers doen ertoe!’

Tijdens het beslissende gesprek met de jury heeft Thessa alle juryleden overtuigd van haar missies als Uitblinker: “Ik wil een rolmodel zijn voor mijn opleiding, voor de school en mbo-studenten in het algemeen. Mbo’ers doen er namelijk toe, ongeacht op welk niveau je studeert! Ik wil aankomend studenten inspireren om de opleiding te kiezen die bij hen past en hen meegeven dat men het heft in eigen hand moet houden. Daarnaast wil ik door het Uitblinkerschap mezelf nog sterker maken en vooral ook genieten van wat daardoor op mijn pad komt” Dus...........Een Uitblinker om trots op te zijn!

Bekendmaking

Vanmiddag werd Thessa in haar les "overvallen" door de schoolleiding en een aantal docenten van team Financiële Beroepen. Medewerkers van het Evenementenbureau en de afdeling Communicatie en Marketing, waar Thessa en de ambassadeurs vaak direct contact mee hebben, lazen vol trots het juryrapport voor.

Uit het juryrapport

Thessa is een enthousiaste, spontane en gedreven studente. Ze legt makkelijk contact. Tijdens het gesprek met de jury presenteerde zichzelf zeer professioneel. Ze is positief kritisch over haar opleiding, de school en zichzelf. Reflecteren gaat haar makkelijk af. Ook humor schuwt ze daarbij niet.

In haar werk op school en tijdens stage laat ze zien flexibel en stressbestendig te zijn. Dat bleek ook tijdens het gesprek met de jury. Het grote aantal leden en het vragenvuur leken haar niet te deren. Daarnaast liet ze zien dat ze graag zelf de regie in eigen hand houdt. Ze ging niet de deur uit voordat ze al haar punten had kunnen maken.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten