De Nijmeegse rockband Navarone organiseert op donderdag 19 januari a.s. een unieke en exclusieve albumproeverij in Het Restaurant op onze locatie Campusbaan 6. Vanochtend oefenden horecastudenten met de door hen bedachte gerechten bij vier nummers van het nieuwe album van Navarone. Bandlid Bram sprak met de koks en proefde hun creaties: passende gerechten bij hun nieuwe songs. Dat smaakt naar meer!

Albumproeverij

WhatsApp Image 2016 12 16 at 16.43.36Navarone geeft tijdens de albumproeverij alvast een voorproef van het nieuwe album 'Oscillation' aan die-hard fans. Zij krijgen 11 speciale gerechten van topkwaliteit, die smaken zoals de nieuwe songs klinken. Uiteraard zullen ook de nieuwe nummers te horen zijn.

Navarone werkt voor deze gelegenheid samen met een aantal studenten en collega’s van ons: studenten van de bakkersopleiding, de horecaopleiding en aankomend topkoks van de Cas Spijkers Academie in Boxmeer vertalen alle composities van het album naar bijpassende gerechten en serveren deze uit tijdens een exclusief diner. De bandleden helpen met het uitserveren van de gerechten en leggen de vertaalslag van de muziek naar het gerecht uit.

Dit unieke evenement vindt plaats op donderdagavond 19 januari a.s. tussen 17.00 en 23.00 uur in Het Restaurant van ROC Nijmegen (locatie Campusbaan 6).

Wil jij er de 19e ook bij zijn? Kijk dan op de website van Navarone hoe je kunt reserveren.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten