Via ROC Nijmegen kun je, ondanks dat je nog te jong bent voor de politieacademie, al starten met een politieopleiding.  ROC Nijmegen gaat  samenwerken met de Gelderse politiekorpsen en de politieacademie. Daardoor kunnen we de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid uitbreiden met studieonderdelen uit het eerste jaar van de Politieacademie. Dat betekent dat je, vanaf schooljaar 2012-2013, direct na het vmbo kunt beginnen met een opleiding gericht op politiewerk. Wanneer je deze opleiding volgt, kom je er in een vroeg stadium al achter of werken als agent echt iets voor jou is.

Opleiding

Om toegelaten te worden tot deze opleiding doorloop je een intakeprocedure. Hierin werken wij samen met de politie. De gehele opleiding duurt 2,5 tot 3 jaar. Als je na het afronden van deze opleiding wordt toegelaten bij de politie, stroom je in het tweede jaar van de Politieacademie in. Het levert je dus een heel jaar studieverkorting op.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid - Politie kijk alvast op:

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten