Aanmelden Open Dag

Kom naar de Open Dag! Maak kennis met ROC Nijmegen èn ons opleidingsaanbod voor volwassenen.

Bij ROC Nijmegen bieden we naast onze reguliere mbo-opleidingen ook deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen aan. Het opleidingsaanbod is flexibel. Wil je jezelf graag doorontwikkelen of ben je op zoek naar scholing voor je medewerkers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze Open Dag voor meer informatie.

Programma

Tijdens de Open Dag ben je van harte welkom bij onze relatiebeheerders. Zij zijn te vinden op locatie Campusbaan in Nijmegen en Begijnenstraat in Boxmeer. Ze weten alle ins en outs over scholingstrajecten voor volwassenen. Zowel bestaande opleidingen, trainingen en cursussen als maatwerkopties. Ook kun je deelnemen aan voorlichtingsbijeenkomsten van opleidingsrichtingen en een kijkje nemen in de praktijklokalen.

Aanmelden

Meld je vooraf aan voor onze Open Dag.

  • Werken & Leren

    Wil je jezelf graag doorontwikkelen of ben je op zoek naar scholing voor je medewerkers? Bij ROC Nijmegen bieden we naast onze reguliere mbo-opleidingen ook deeltijd-opleidingen, cursussen en trainingen aan.

    Werken & Leren
  • De perfecte opleiding kiezen

    Het moment is daar: je hebt besloten om weer te gaan studeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt veilig te stellen of te vergroten. Misschien ben je al aan het werk en wil je je verdiepen of juist een carrièreswitch.

    De perfecte opleiding kiezen