Coronavirus
Lees hoe wij omgaan met corona (COVID-19).
Meer info

Koop nu je kaartje voor Food & Fashion

Geplaatst op 09 maart 2020

Studenten Detailhandel, Horeca en Facilitaire Dienstverlening van ROC Nijmegen presenteren woensdag 25 maart, van 17.30 – 20.30 uur het event Food & Fashion. Wie de creatieve ideeën van studenten rond eigentijdse modethema’s wil zien, mag niet ontbreken bij dit evenement. Reserveer alvast je plaats!

Oog en tong

Er valt ook dit keer weer veel te genieten als de kledingcollecties van 45 studenten Verkoopspecialist en Manager Retail (allen met het keuzevak Mode) in hoog tempo voorbij komen. Daarnaast zal modehuis Different, partner van de Detailhandelsopleiding, eigentijdse, stoere voorjaarsmode laten zien.

Los van het oog kan elke bezoeker dit keer tevens de tong laten strelen. Tijdens het kijken kunnen bezoekers namelijk genieten van een driegangendiner, of van een eenvoudiger hapje en een drankje. Dat is een vernieuwing in het concept van de, inmiddels bij velen bekende, jaarlijks terugkerende Fashionshow.

Thema’s

Studenten uit het eerste jaar hebben als thema Artistic Moves.  Een collage van kleur, een mix van oud en nieuw levert een verrassend silhouet en look op. De tweede- en derdejaars studenten tonen hun visie op mode met een eigen collectie. Dat levert een aantal zeer eigen en gevarieerde modestijlen op.

Voorbereiding

Op dit moment zijn de studenten nog keihard aan het werk om hun collecties optimaal voor het voetlicht te brengen. Een twintigtal studenten van de Horeca-opleiding is daarnaast bezig met het voorbereiden van een mooi diner. Studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening tekenen voor de organisatie van de bediening tijdens de avond en voor de te serveren snacks en drankjes.

Alles op een rijtje

  • Food & Fashion
  • woensdag 25 maart 17.30 -20.30 uur
  • Campusbaan 6, Nijmegen

Tickets vóór 16 maart reserveren bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • VIP arrangement 1: (driegangen diner, amuse, consumpties en entree : € 27,50
  • VIP arrangement 2: (snacks, drankjes (totaal 4 consumpties) en entree ): € 12,50