Gezocht: coaches voor studenten ROC Nijmegen

Geplaatst op 29 maart 2022

Als coach sta jij naast de student. Als het even niet lekker loopt, bied je een luisterend oor. Jouw positieve aandacht zet de student weer in beweging. Je helpt mee met plannen en organiseren. Of je ondersteunt in het leren van de Nederlandse taal. Iedere student heeft andere behoeften. Jij stemt daarop af, en bent er om te helpen waar nodig. Al met 1 uur per week kun jij het verschil maken. Meld je nu aan!

ROC Nijmegen wil graag dat iedere student zijn opleiding met succes afrondt. Maar soms zijn er omstandigheden die dat in de weg staan. Als coach voor een student doe je echt betekenisvol werk. Vaak heeft een kleine verandering al een groot effect. Jouw bijdrage kan het verschil zijn tussen afhaken of aanhaken. Dat is waar jij het voor doet.

Word jij hier blij van? Lees dan verder!

Wat kun je van ons verwachten?

Als je je aanmeldt als vrijwilliger krijg je een korte introductietraining. Tijdens het coachproject krijg je ondersteuning van een co├Ârdinator van ROC Nijmegen.
We zorgen dat er een goede match wordt gemaakt tussen jou en de student. Afspraken met de student plan je zelf. Hierdoor kun je het coachen gemakkelijk combineren met je andere activiteiten.
Er is budget om activiteiten met de student te ondernemen, er worden themabijeenkomsten georganiseerd en er vindt intervisie plaats.

Als coach leer je ROC Nijmegen en onze studenten goed kennen. Daarmee zou je tijdens een eventuele sollicitatie op een functie bij ROC Nijmegen misschien een voordeel kunnen hebben.

Aanmelden of vragen?

Stuur een mail naar Carmen Eggen via coachproject@roc-nijmegen.nl of bel 06 191 183 67.