Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

NIEUWE SITE

  • De Kantine

    Welkom bij De Kantine! De Kantine is een levendige plek waar studenten, docenten en medewerkers samenkomen om te werken, te overleggen of om gewoon even gezellig samen te zijn. Én om te genieten van een overheerlijke lunch: een broodje, een kopje soep of een lekker drankje.

  • Het Eetlokaal (Boxmeer)

    Ontspannen genieten van verse smoothies, sapjes en fris, of koffie met huisgemaakte koek? Dat kan in Het Eetlokaal. Hartige trek? Wij serveren ook tosti’s en panini’s.

  • Opleiding Dienstverlening

    De opleiding Dienstverlening niveau 2 duurt 2 jaar. In het eerste half jaar maak je kennis met drie uitstroomprofielen: Medewerker facilitaire dienstverlening Helpende zorg en welzijn Medewerker sport- en recreatie Je ontdekt waar je talenten liggen en wat bij je past. Na de kerstvakantie kies je voor het uitstroomprofiel dat jij graag wilt doen. Jouw docenten helpen je bij het maken van een...

  • Studentbegeleiding

    Wij vinden het belangrijk dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt om je studie tot een succes te maken.

  • Ervaringen cursus Nederlands op de werkvloer

    De cursus 'Nederlands leren op de werkvloer' geven we bij jou op het werk. Op deze pagina lees je een aantal ervaringen van andere bedrijven met deze maatwerkcursus!

  • Wall of Fame

    Deze wereldtoppers hebben hun sportcarrière gecombineerd met een mbo-opleiding aan de Young Talent Academy van ROC Nijmegen. Je verkeert dus in goed gezelschap!

  • RSS feeds

    RSS feed Nieuws

  • Aanmelden

    Wil je je aanmelden voor jouw droomopleiding bij ROC Nijmegen? En voldoe je aan de toelatingseisen ? Top!

  • Blog

    Ontdek de mooiste ervaringen van (oud-)studenten en cursisten. Echte verhalen van echte mensen zoals jij.

  • Feedback over deze pagina?

    Deze pagina moet nog gevuld worden.

  • Opleidingsschool voor mbo-leraren

    ONmbo is dé mbo-opleidingsschool in de regio Nijmegen. Collega’s van ROC Nijmegen, HAN Sport & Bewegen (HAN-ALO) en HAN Instituut voor Leraar en School (HAN-ILS) leiden hier gezamenlijk eerste- (HAN-ALO) en tweedegraads docenten op.

  • Vertrouwenspersonen

    Een vertrouwenspersoon luistert naar je en zoekt mee naar oplossingen. Je kunt er zeker van zijn dat je verhaal bij de vertrouwenspersoon veilig is. De vertrouwenspersoon heeft namelijk geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat hij of zij je verhaal of probleem aan niemand anders mag vertellen zonder dat jij daar zelf toestemming voor hebt gegeven.

  • Digitaal Doorstroom Dossier Intergrip

    Wat is het Digitaal Doorstroom Dossier Intergrip? Om de overstap naar het mbo zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er het Digitaal Doorstroom Dossier (DDD). Hierin staan de gegevens over je keuzetraject en je ondersteuningsvragen vermeld. Zo weten we op school straks meteen wie jij bent en wat je nodig hebt. Er zijn drie soorten dossiers. Hieronder beschrijven we welk dossier je moet...

  • Het Reisbureau

    Het Reisbureau is één van de leerbedrijven van ROC Nijmegen. Als student van de opleiding Toerisme, Luchtvaart & Recreatie (Travel) leer je hier de klanten gastvrij te ontvangen, reizen op maat uit te stippelen en die te boeken.

  • College van Bestuur & Raad van Toezicht

    ROC Nijmegen heeft een College van Bestuur. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het handelen van het College. College van Bestuur

  • Naar het mbo zonder havo-diploma

    Zit jij op de havo, maar wil je liever leren door te doen? Of ben je bang dat je je havo-diploma niet haalt? Kies dan voor een mbo-opleiding! Na je mbo kun je aan de slag in een leuke baan of verder studeren aan het hbo. Ook kun je bij ons op school havo-deelcertificaten halen.

  • X-FITTT

    X-FITTT is een programma dat een gezonde leefstijl bevordert, gericht op mensen met een BMI hoger dan 28. Op een verantwoorde manier ga je vele kilo’s afvallen. X-FITTT is opgezet door beweegcentrum Formupgrade in Arnhem, dat biggest loser Dave van der Kamp (SBS6) begeleidde. Dag ongezonde leefstijl, welkom fit leven! Aanmelden Aanmelden kan alleen via de speciale X-FITTT website . Wij zijn een...

  • Toelating vanuit Leerwerktraject

    Heb jij binnen het vmbo een Leerwerktraject gevolgd en het diploma ‘basisberoepsgerichte leerweg leerwerktraject’ gehaald? Top, gefeliciteerd! Met je bb-diploma kun je direct doorstromen naar een vergelijkbare mbo-opleiding op niveau 2.

  • Het Fitlokaal (Boxmeer)

    Het Fitlokaal is een leerbedrijf van ROC Nijmegen in Boxmeer. Enthousiaste studenten Sport en Bewegen zorgen er onder professionele begeleiding voor dat je in Boxmeer verantwoord en op een leuke manier aan je gezondheid kunt werken.

  • Toelatingsprocedure bij geen passend diploma

    Wil je een opleiding doen maar heb je geen diploma of heeft je diploma niet het juiste niveau? Dan mogen we je niet toelaten tot de opleiding. ‘Wettelijk niet toelaatbaar’ heet dat. Maar in sommige gevallen kunnen we een toelatingsprocedure voor je starten.

Terug naar boven