Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Ongecategoriseerd

  • Praktijkgericht programma havo: Maatschappij

    Heb je zin om praktisch aan de slag te gaan? Kies dan voor het praktijkgericht programma Maatschappij. Dit is een nieuw examenvak op de havo.

  • Voorlichting bij jou op school

    Wij komen naar voorlichtingen op scholen in de regio. Misschien ook wel bij jouw school. Hieronder een overzicht van de geplande voorlichtingen. Controleer de datum en tijd altijd even bij iemand van jouw school.

  • Samen netwerken

    Bij ROC Nijmegen leiden we vakmensen op die de toekomst van de arbeidsmarkt vormen. We bieden niet alleen relevant, flexibel en uitdagend onderwijs, maar zorgen er ook voor dat onze studenten klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden met essentiële netwerk skills. We bieden je als werkgever een unieke kans om in contact te komen met de professionals van vandaag en morgen. Hieronder lees je meer...

  • Jouw voorbereiding op de Info-avond

    Ontdek tijdens de Info-avond wat bij jou past! Een goede voorbereiding helpt je hierbij. Wij delen graag extra informatie. Zo haal jij alles uit je bezoek!

  • Stagepact

    Stages maken een groot deel van alle mbo-opleidingen uit. Tijdens een praktijkstage ontwikkelen studenten vaardigheden en motivatie om na het halen van een diploma aan de slag te gaan. Voor veel studenten is een stage de eerste kennismaking met de arbeidsmarkt. Daarom is het belangrijk dat we ons samen, onderwijs en beroepspraktijk, hard blijven maken voor goede stages. Hiervoor is voor...

  • Praktijkgericht programma mavo: Economie & Ondernemen

    Heb je zin om praktisch aan de slag te gaan? Kies dan voor het praktijkgericht programma mavo: Economie & Ondernemen.

  • Voorbereiding & Aanmelden Expeditie Technovium

    Expeditie Technovium geeft iedereen de kans kennis te maken met techniek. Expeditie Technovium is voor: leerlingen die al weten welke technische richting ze op willen, maar het leuk vinden om in die richting nog wat opdrachtjes uit te voeren leerlingen die waarschijnlijk wel iets met techniek willen, maar willen ontdekken/experimenteren welke richting ze leuk vinden leerlingen die geen flauw...

  • Expeditie Technovium

    Bij Expeditie Technovium maken jouw leerlingen in de breedte kennis met techniek. Dit doen ze door tijdens een bezoek aan Technovium aan de slag te gaan met leuke opdrachten op allerlei vakgebieden.

  • Aanvraagformulier Arabisch op afstand

    Dit formulier is bedoeld voor de school van de leerling die het vak Arabisch op afstand wil volgen.

  • Regeling Studentenfonds

    Deze regeling heeft uitsluitend betrekking op ingeschreven studenten bij een mbo-opleiding van ROC Nijmegen en op de doelgroepen zoals hieronder opgenomen en beschreven. In deze regeling worden de kaders, voorwaarden, en procedures voor het mbo-studentenfonds van ROC Nijmegen uitgewerkt.

  • Financiële hulp

    Studeren kost tijd en geld. In sommige situaties heb je recht op financiële hulp. Daar is het mbo-studentenfonds voor. Daarmee proberen we te voorkomen dat je door geldzorgen geen mbo-opleiding gaat volgen.

  • Beleid ROC Nijmegen Schoolkosten en Leermiddelen

    Dit document is bedoeld voor ouders en studenten die overwegen zich in te schrijven voor een bol- of bbl-opleiding op het mbo en voor studenten die reeds een mbo-opleiding volgen. De inschrijving van een student voor een opleiding in het mbo wordt niet afhankelijk gesteld van een andere financiële bijdrage dan het wettelijk verplichte les- of cursusgeld (artikel 8.1.4. WEB). Bij inschrijving in...

  • Kiezen

    Waarschijnlijk heb je net de Open dag bezocht. Super dat je er was! Heeft het geholpen om een keuze te maken? Mocht je nog wat hulp kunnen gebruiken, lees dan vooral verder! Zodat je met je verstand kies(t). Waarom kauwgom? Kauwgom kauw je met je kiezen. Ideaal om je te helpen met 🦷en (kiezen)! Dus neem een kauwgompje want daarmee stimuleer je je hersenen. Meer concentratie, meer focus. En dus...

  • Open Dagen vavo

    Op onze Open Dag krijg je informatie over vavo ROC Nijmegen. Bij vavo kun je alsnog je mavo-, havo- of vwo-diploma halen. Heb je voor je vervolgopleiding nog een certificaat nodig voor een bepaald vak? Ook dan kun je bij vavo ROC Nijmegen terecht.

  • Na je afstuderen op ROC Nijmegen

    Afgestudeerd bij ROC Nijmegen maar nog niet helemaal zeker van je vervolgstap? Misschien kunnen wij je nog ergens bij helpen.

  • Groepsrondleidingen

    Je kunt als decaan voor jouw 3ᵉ-jaars en 4ᵉ-jaars vmbo-leerlingen een rondleiding door onze locaties aanvragen. Zijn er geen rondleidingen meer beschikbaar op een geschikte datum? Neem even contact met ons op en laat ons weten wanneer je zou willen komen. Dan gaan we kijken of we dat mogelijk kunnen maken.

  • Bijeenkomsten voor mentoren

    Voor mentoren van 4e-jaars leerlingen in het voortgezet onderwijs organiseren we bijeenkomsten waarin we meer informatie geven over ROC Nijmegen en haar opleidingen. De volgende onderwerpen komen aan bod op deze bijeenkomsten: Informatie over mbo opleidingen bij ROC Nijmegen Over studiekeuze en welke mogelijkheden er zijn voor leerlingen en hun ouders om zich te oriënteren op een opleiding?...

  • Informatie voor ouders en verzorgers downloaden

    Je kunt meer informatie voor ouders en verzorgers downloaden. Dit is de informatie die we ook tijdens de voorlichting voor ouders en verzorgers bespreken.

  • De Winkel

    We heten je van harte welkom in De Winkel. Hier kun je terecht voor een heerlijk broodje, iets te drinken of een lekkere snack. De Winkel is het leerbedrijf voor onze studenten van de Retail en Entree -opleidingen. Hier leren zij alle vaardigheden die horen bij het werken in een winkel, zoals hospitality, advies, verkoop en visual merchandising.

Terug naar boven