Bouw & Infra

Bouw & Infra

Het bouwen en renoveren van kantoren, huizen, wegen en bruggen is belangrijk werk. Dankzij het vakwerk van goede bouwmensen wonen, werken en reizen we duurzamer, comfortabeler en veiliger. Bouw jij met je handen, je hoofd en hulpmiddelen als robots en recyclebare materialen mee aan de wereld van morgen?

De toekomst van de bouw en infrastructuur-wereld

We zitten midden in de overgang van handmatige ‘2.0-industrie’ naar de digitale 4.0-industrie. Virtual Reality, Artificial Intelligence, robots en 3D-printen zorgen voor nieuwe mogelijkheden in de bouw. En vragen nieuwe skills van jou!

In de toekomst wordt duurzaamheid in elk bouwproces belangrijker dan ooit.
Kennis van duurzame materialen, hergebruik en vermindering van energie is daarom onmisbaar voor jouw carrière in dit vakgebied.

Baankansen als bouw-professional

Met een bouw-opleiding op mbo-niveau ziet je toekomst er goed uit. Door de vergrijzing gaan meer werknemers in de bouw met pensioen. En is er dus behoefte aan jonge mensen die van aanpakken weten. En die voor digitale en duurzame verandering in de bouw kunnen zorgen.

De bouw- en infra-opleidingen van ROC Nijmegen

De entree-opleiding Assistent bouwen, wonen en onderhoud is een goede basis voor diverse vervolgopleidingen. Daarnaast bieden we twee niveau 4-opleidingen aan: Middenkaderfunctionaris bouw & infra en Technisch projectbegeleider. Hier leer je technische skills, maar ook vaardigheden op gebied van projectmanagement en leidinggeven.

Opleidingen in Bouw & Infra

Open dagen

We weten op dit moment nog niet wanneer onze volgende Open Dag zal zijn.