Nieuw studentnummer

In verband met de overstap naar ons nieuwe Student Informatie Systeem, EduArte, heb je een nieuw studentnummer gekregen. Omdat je studentnummer de gebruikersnaam is van je ROC Nijmegen account heeft dit gevolgen voor jou. De verandering is eigenlijk heel simpel: de eerste 0 van je huidige studentnummer is nu een 1. Dus 0011795 is nu 1011795.

Inloggen

Vanaf nu moet je inloggen met je nieuwe gebruikersnaam (studentnummer), vanuit bovenstaand voorbeeld dus: 1011795@student.roc-nijmegen.nl (of alleen 1011795, afhankelijk van de applicatie). Je wachtwoord is hetzelfde.

Inloggen met je oude studentnummer (beginnend met een 0) is dus niet meer mogelijk!

E-mail adres

Vanaf nu heb je ook een ander e-mailadres. Zo is 0011795@student.roc-nijmegen.nl dus 1011795@student.roc-nijmegen.nl geworden. Je blijft ook gewoon bereikbaar op je oude mailadres tot je bent uitgeschreven. Er is verder ook niets gewijzigd in je e-mailbox. Oude e-mails en contacten zijn behouden gebleven.

Wanneer je een e-mailadres had op naam (bijvoorbeeld ppuk02@student.roc-nijmegen.nl) heb je ook een nieuw e-mailadres met studentnummer gekregen. Ook voor jou geldt dat het oude e-mailadres beschikbaar blijft tot het moment van uitschrijven.

Vragen of problemen?

Bij vragen of problemen neem je contact op met Het Servicepunt via 024 8904444 of servicedesk@roc-nijmegen.nl.

Wil je meer weten over het nieuwe Studenten Informatie Systeem, EduArte? Kijk dan eens op de EduArte informatiesite.